Beoordelingen van Cannibale Royale Amsterdam

Recente recensies van Cannibale Royale Amsterdam

4 sterren na 44 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Wat waren de hamburgers weer onwijs lekker!! Weer Royaal genoten en maakte de kannibaal in mij los.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, eten, vriendelijke bediening (afhaal), goede prijs/kwaliteit verhouding 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd; heerlijk gegeten! Kunnen niet wachten tot jullie weer open mogen.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ooooh jongens wat maken jullie lekker voedsel! De hamburger was heerlijk, goed belegd. De spare-ribs waren goddelijk, het vlees ging soepeltjes van het bot af. Helaas was de burger wel ietsjes afgekoeld toen het geleverd was. De spareribs waren goed verpakt en zodoende nog goed warm. De bezorging was iets te laat, maar ontzettend vriendelijk. Sowieso gaan wij in de toekomst weer bestellen!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker. Maar de burger mogen wel wat warmer. Wij hebben het in de auto opgegeten dus dan kon het net. Maar als je nog naar huis moet dan is het al kouder geworden.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ribs waren goed. Beide biefstukken waren koud en beide meer rare dan medium... jammer dat er ook niet wat jus bij zat.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spare ribs en burger! Helaas ging er wel iets mis. Ik had 2x sweet papatos besteld en kreeg er maar 1 en nog een keeer gewone french fries. Maar die waren gelukkig wel lekker

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was perfect zoals altijd. Alleen een extra bestelde side dish was niet meegeleverd.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fries were a bit too salty but still great and I forgot to order dessert :(

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit goed op tijd . Zeker voor herhalingvatbaar . hopelijk dat ik jullie van de zomer weer een x zie op een terras met een loki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden bijna elk gerecht van de kaart besteld en alles was even heerlijk, zelfs ook op zaterdagavond binnen de verwachte tijd warm bezorgd, aanrader!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond genoten van een heerlijke hamburgert .

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Matigheid troef. Jammer, ik smachtte naar een echte burger. Maar waar een sappige burger werd geadverteerd, was dit een droge homp vlees, met onrijpe tomaten en nietszeggend broodje.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top en de vergeten frieten van de vorige keer volledig goed gemaakt.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg droge spareribs. Niet voor herhaling helaas

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer komt de bestelling gewoon veel te laat aan omdat de bezorgers niet kijken naar het adres. Onze straatnaam heet: Roseboom, niet anders, maar toch komen ze uit bij klazina Roseboom op de nieuwendammerdijk. Hier moet wel beter naar gekeken worden want de patatjes komen gewoon koud aan hierdoor en de ribs zijn ook minder warm

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en heerlijk als altijd

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste spare ribs ooit! Dank Cannibale en hopelijk weer spoedig live op bezoek!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten had iets warmer gekund, maar het was heerlijk

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg weinig en niet warm

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was net als altijd heerlijkkkkk! Dankjewel CannibaleRoyle! Tot snel weer!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De vega burgers zijn geweldig!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was druk, maar fijne sfeer. personeel was heel aardig, ik hoefde niet lang te wachten en het was erg lekker.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, echter bij thuiskomst bleek de friet vergeten te zijn een klein min puntje verder top

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel, warm en geniaal lekker! Dank voor de service🙌

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima, lekker. Porties ook prima. Helaas werd alles koud afgeleverd.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

exact op tijd en de kwaliteit alsof je in het restaurant zit

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs gegeten, mals en smaakvol. Top.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was vergeten!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was netjes verpakt, zag er prima uit. De smaak van alles was heerlijk! Helaas waren de burgers lauwwarm, wellicht de doosjes inpakken in aluminiumfolie? De spareribs waren vergeten, maar binnen no time stond een 2e bezorger voor de deur met de warme spareribs, die echt heerlijk waren. Het vlees viel van de botten! De gewone friet was heerlijk en warm, zoete aardappelfriet was lauw. De mac 'n cheese was heerlijk en goed warm! We gaan zeker nog een keer bestellen en dan ga ik er vanuit dat alles in 1 x wordt geleverd en alles lekker warm is! :)

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Twee keer friet wel besteld en betaald maar niet bijgeleverd...

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vet lekker gegeten, prima porties en mooi/goed verpakt. enige verbeterpuntje: voorgestelde afhaaltijd was toch te vroeg, moesten nog 7 min wachten.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was 1,5 uur later dan gepland. Je kon het restaurant niet bereiken. De burger was koud, het burgerbroodje droog. De maïskolf was verkleurd. De patat was te zout, maar wel knapperig en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren, 14-02-2021 een bestelling geplaatst (om 8:00 s’ochtends). De Valentines aanbieden zagen er geweldig uit op de site, we zijn voor de roze burgers gegaan. Bestelling was bevestigd en zou worden bezorgd om 18:00. Telefonisch was de restaurant niet te bereiken en uiteindelijk nadat wij 45 min hebben gewacht, heb ik mijn man gestuurd om het (eventueel) op te halen. Hij belde mij vanuit het restaurant om 19:00, precies op dit moment heeft de bezorg jongen bij ons aangebeld. Een uur later, dan de oorspronkelijk aangegeven bezorgtijd. De bestelling was in twee papier tassen en de jongen - op de fiets. Alles (burgers, frietjes, maïs en spare ribs) was koud en moest opgewarmd worden. Er werden ipv 4 hamburgers er 3 bezorgd! Een bestelling van ruim 150 euro en dit is wat we daarvoor krijgen... Juist in deze moeilijke tijden moeten jullie beter georganiseerd zijn, extra service leveren en geen klanten willen verliezen. Erg spijtig dat onze avond hierdoor verpest was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar koud. Helaas kwam het eten 35 minuten later dan besteld. Als je Canibale probeerde te bellen werd er een antwoordapparaat afgespeeld dat het door drukte niet mogelijk was een medewerker te spreken en vervolgens werd de verbinding verbroken. Canibale dus op geen enkele manier kunnen bereiken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijke ribs helaas niet de notities gelezen waardoor ik de verkeerde saus had. Ook jammer dat op de site 2 maïskolven staan en je er maar eentje krijgt

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was helaas niet meer warm. Het is met deze koude temperaturen natuurlijk extra lastig. Ik woon 1km van het restaurant af. Zal wel aan de besneeuwde wegen gelegen hebben. Toen ik hetzelfde gerecht ooit in het restaurant at was ik laaiend enthousiast.