Beoordelingen van Cannibale Royale Amsterdam

Recente recensies

4.0
jpp
8 september 2022
Dick van Male
9 augustus 2022

Bestelling was te laat voor het ophalen en ik moest 15 minuten wachten. Verder waren de ribs gewoon niet echt lekker, droog en weinig smaak helaas. Voor 23 euro (inclusief corn) al met al een duur geintje

André Souto Campos
8 augustus 2022

Usually I find the food at Cannibal Royale delicious. But tonight wasn't one of those nights. My order was only ready 20 minutes after the pickup time, the fries were a bit soggy and flavourless and, worse, one of the ribs included in my portion was very poorly cooked... It looked to me as if everything was put together in a rush. The ribs there are usually incredibly flavourful and with wonderfully soft texture. That was not the case tonight. I am sorry for the low score but I am used to high quality food from this restaurant -- this was not it.

Emiel
20 juli 2022

Heerlijk!

John Westbroek
6 juli 2022

Eten afgehaald op Noord, heerlijk gegeten, goeie porties. Enige jammere was dat de frietjes vergeten waren.

Ying
8 juni 2022

Het vlees was te aangebrand ! De bovenkant was bijna zwart .

wilco kuiper
7 juni 2022

Vanavond de meest lekkere burger sinds tijden gegeten. Thx keukenbrigade

Laura
28 maart 2022

Goeie kwaliteit burgers en frietjes.

Reactie van Cannibale Royale

Hi Laura, Bedankt voor je top 5-ster beoordeling. Het is een waar compliment en we hopen je gauw weer te mogen verwelkomen bij Cannibale Royale. Un bisou de Cannibale

Margarita Velcheva
2 maart 2022

Unfortunately I did not get my second portion of fries. I ordered two and got only one. I only realized when I got home. This is happening for a second time at Cannibale Royale Amsterdam.

Reactie van Cannibale Royale

Hi Margarita, Thank you for your review. It sounds like something went very wrong during this visit, for which we sincerely apologize. We have discussed this internally with the team and we hope you will give us another chance. If you do, could you be so kind as to make the reservation or take away directly with me at bookingcrdn@cannibaleroyale.nl? We would like to make it up to you and to discuss this further through email. Again our sincere apologies. Un bisou de Cannibale

Mathieu
25 februari 2022

If I ordered a burger without tomato 🍅 and wrote it clearly in the comment section , it is for a reason as I do allergic reaction. But it was ignored unfortunately 👎🏽

Reactie van Cannibale Royale

Hi Mathieu, Thank you for your review. It sounds like something went very wrong during this visit, for which we sincerely apologize. We have discussed this internally with the team and we hope you will give us another chance. If you do, could you be so kind as to make the reservation or take away directly with me at bookingcrdn@cannibaleroyale.nl? We would like to make it up to you and to discuss this further through email. Again our sincere apologies. Un bisou de Cannibale

Van Gelder
23 februari 2022

Ik had een bestelling voor half8. Deze was pas 19:50 klaar. Ik vond de kwaliteit van de burger niet heel goed. Zo waren de buns te ver getoast (te hard) en was het vlees well-done

Reactie van Cannibale Royale

Hi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen je feedback te geven. Jammer dat je geen goede ervaring hebt gehad. We hebben zojuist je recensie meegenomen in de managers vergadering en kunnen je verzekeren dat je volgende ervaring een fantastische wordt. Excuses. We hopen wel dat je ons nog overweegt om te komen eten zodat we de bittere nasmaak kunnen wegspoelen met sappige ribs en een korte wachttijd. Un bisou de Cannibale

Alex
14 februari 2022

Great ribs! Great team

Reactie van Cannibale Royale

Hi Alex, Thanks for taking the time to write a review! It's highly appreciated. We hope to see you again soon! Un bisou de Cannibale

Sacha Chen
6 december 2021

Super lekker en goede service. Alles was precies op tijd klaar. Uiteraard anders dan als je er zelf eet maar ophalen is zeker een aanrader.

Reactie van Cannibale Royale

Hi Sacha, Bedankt voor je top 5-ster beoordeling. Het is een waar compliment en we hopen je gauw weer te mogen verwelkomen bij Cannibale Royale. Un bisou de Cannibale

Jamil
19 november 2021
Reactie van Cannibale Royale

Hi Jamal, Thanks for taking the time to write a review! It's highly appreciated. We hope to see you again soon! Un bisou de Cannibale

Emilie
8 november 2021

Aardige mensen en lekker eten maar het was niet warm en eigenlijk zelfs aan de koude kant. Ik maakte het na afhalen direct open in de auto dus dat vond ik jammer.

Reactie van Cannibale Royale

Hi Emilie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen je feedback te geven. Jammer dat je geen goede ervaring hebt gehad. Het lijkt erop dat hier iets mis is gegaan. We hebben zojuist je recensie meegenomen in de managers vergadering en kunnen je verzekeren dat je volgende ervaring een fantastische wordt. Excuses. We hopen wel dat je ons nog een tweede kans geeft, zodat we de bittere nasmaak kunnen wegspoelen met onze warme gerechten. Un bisou de Cannibale

Amstelvener
3 november 2021

Ik heb helaas meer dan 30 min moeten wachten na de afgehaalde tijd. De meid die mij daar opving heeft iig wel haar best gedaan om me met een drankje tegemoet te komen al vond ik zelf dat ze vanuit het management wel met iets beters konden komen.

Reactie van Cannibale Royale

Hi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen je feedback te geven. Jammer dat je geen goede ervaring hebt gehad. We hebben zojuist je recensie meegenomen in de managers vergadering en kunnen je verzekeren dat je volgende ervaring een fantastische wordt. Excuses. We hopen wel dat je ons nog een tweede kans geeft, zodat wij je onze super snelle service kunnen laten zien. Un bisou de Cannibale

Patrick kuijt
2 november 2021

Ga niet zeggen dat ik het om 17.20 kan afhalen wanneer het pas 17.45 klaar is.

Reactie van Cannibale Royale

Hi Patrick, Bedankt dat je de tijd hebt genomen je feedback te geven. Jammer dat je geen goede ervaring hebt gehad. We hebben zojuist je recensie meegenomen in de managers vergadering en kunnen je verzekeren dat je volgende ervaring een fantastische wordt. Excuses. We hopen wel dat je ons nog een tweede kans geeft, zodat wij je onze super snelle service kunnen laten zien. Un bisou de Cannibale

Mara
18 oktober 2021

Super lekkere juicy burger. Wij haalden af en vonden de zoete aardappel frietjes tegenvallen: lauw, taai en zacht ipv knapperig en stevig. Jammer!

Reactie van Cannibale Royale

Hi Mara, Bedankt dat je de tijd hebt genomen je feedback te geven. Goed om te horen dat je van de burger genoten hebt. Jammer dat je geen goede ervaring hebt gehad met de frietjes. We hebben zojuist je recensie meegenomen in de keuken vergadering en verzekeren je dat je volgende ervaring een fantastische wordt. Hopelijk tot snel! Un bisou de Cannibale

Seppe
22 september 2021
Reactie van Cannibale Royale

Hi Seppe, Bedankt voor je top 5-ster beoordeling. Het is een waar compliment en we hopen je gauw weer te mogen verwelkomen bij Cannibale Royale. Un bisou de Cannibale

Hannah Paulmann
12 september 2021

Thank you guys for the delicious food! We really enjoyed the wings and mac, so good!!!

Reactie van Cannibale Royale

Hi Hannah, Thanks for taking the time to write a review! It's highly appreciated. We hope to see you again soon! Un bisou de Cannibale

Kees
27 augustus 2021

Normaal gesproken altijd goed maar vandaag smakeloze burger of de chef dacht is de laatste van vanavond jammer altijd goed zijn ook om 22:00 uur .

Francine Fisher
22 augustus 2021

Heb 30 minuten moeten wachten, 5x na moeten vragen. Manager was aardig, had ik hem binnen de eerste 10 minuten moeten spreken. Had 2 beefburgers gekregen met sweet potato fries. Echter heb ik een classique, een possible en gewone Fries besteld.

Steven
21 augustus 2021

Lang wachten, koude friet, verkeerd bijgerecht

Ten Veen
19 augustus 2021

Heerlijk gegeten en goed verpakt

Antoine
18 augustus 2021

Just putting this here as a reminder: we didn’t get the biterbal we ordered so Jonna told us we could get the next ones for free when we order again

Tean
15 augustus 2021
Anonymous
7 augustus 2021

Friendly team and the food was delicious.

Richard
3 augustus 2021

Heerlijke ribs, netjes ingepakt en super leuk en vrolijk personeel. Cannibals blijft favoriet. Haricots verts (nieuw) waren ook heerlijk!

Monique en Martijn Ket
1 augustus 2021

Eten was top maar we begrijpen niet dat afhaal moment heel straks is. Bij ons 17-10 en het dan pas 20 minuten later klaar is. Wel netjes dat ik drankje aangeboden kreeg vanwege het wachten

Yannick
31 juli 2021

Heerlijk maar 1 friet was vergeten wat jammer was

Wilco
30 juli 2021

Het was weer onwijs lekker

Lie
10 juli 2021

Systeem problemen waardoor we een half uur extra hebben moeten wachten, uiteindelijk bleek bij thuiskomst het drinken te missen. Eten was gelukkig wel lekker.

Sjoerd Piening
30 juni 2021

2x spare ribs besteld, 1x met portie friet. Dit afgehaald bij CR noord. Helaas bij thuiskomst bleek er 1 spareribs in te zitten met karige portie friet en een halve kip. Gebeld hierover en ik mocht een nieuwe spare rib komen halen(15 minuten heen, 15 minuten terug). Dit was voor mij geen optie ivm afspraak. In overleg afgesproken dat ik nog een portie spare rib te goed houd. De kip was erg droog, spare ribs waren zoals altijd heerlijk. Zonde van de bestelling, had erg veel zin in de spare ribs.

F.J.M. Veen
27 juni 2021

Voor €100 besteld.wordt zeer onverzorgd in een zak geknald. Bij thuiskomst missen we twee porties friet. Gebeld wordt er gezegd komt u het toch nog even halen. Dat de rest dan koud zou zijn bij terugkomst konden ze dan niets aan doen. Volgende keer maar weer bestellen bij De Beren. Wordt het nog bezogd ook voor minder geld.

Me
26 juni 2021

Eten was lekker maar moest bij ophalen nog 20 minuten wachten. Daarnaast is de cheesecake voor 2 nu 1 stuk geworden. Ik vrees dat cannibale zoveel andere nld successen volgt en aan het succes ten inder gaat. Jammer.

Lina
24 juni 2021

Not sure what uve done to ribs- new spice is inedible. Coleslaw disgusting. Getting worse every day…

Rmf
23 juni 2021

Eten was goed maar we kregen het eten 35min te laat

Dominique
21 juni 2021

Te gek dat jullie m’n bestelling hebben bezorgd! Ben erg fan van jullie tent en dat blijf ik, een zeer tevreden klant! Goede service en weer heerlijk gegeten

Ki
5 juni 2021

I used to go often to Cannibale Royale before Corona and now I often order take away. They usually have very good and fresh fries even for take away but this time the fries felt unfresh as if it's some kind of leftover from yesterday or at least they prepared it in the morning or so. Not so good

Kevin
1 juni 2021

Altijd lekker bij Cannibale! Wij hopen stiekem wel dat de kip piri piri weer terug komt!

Nadine
28 mei 2021

Beste Cannibale, Wij vonden het eten niet lekker. De hamburgers waren helemaal rauw, en de steak was helemaal doorgebakken. Heel jammer dit

Stephan
27 mei 2021

Geweldige spareribs, uitermate sympathiek personeel.

Oliver
24 mei 2021

Lekkere burgers hoge kwaliteit vol met smaak

Jacqueline
24 mei 2021

We hebben een heerlijke maaltijd afgehaald ivm ons verblijf in een hotel om de hoek van het restaurant in noord. Wel fijn dat we bestek en borden mochten lenen. Jammer dat t wel heel snel koud was...

Charlotte
21 mei 2021

De beste spareribs van Amsterdam

Elise
21 mei 2021

Hele lekkere vega burger (possible), was even in de war dat we per ongeluk echt vlees hadden gekregen! Snelle levering ook!

Roos
10 mei 2021

Heerlijke spareribs. Valt zo van het bot. Super.

Voogt
9 mei 2021

Het eten was goed, spareribs blijven toch heerlijk. Alleen jammer dat het lang op zich liet wachten, half 6 besteld en 7 uur bezorgd. Ik woon hier 10 min. vandaan, maargoed voorderest prima gegeten!

Annelies
8 mei 2021

zoals gewoonlijk, super 😀

Bjorn
8 mei 2021

Vond het erg tegenvallen deze keer. Voorheen kreeg je lekkere patat erbij. Maar nu kreeg je voor 4.5€ karige koude franse frietjes. Spareribs smaak was oke maar weinig. Le Modeste steak was goed. En vind dat alles wat netter mag worden ingepakt.

Najib
6 mei 2021
Oostveen
3 mei 2021

Prima eerste ervaring. Smaakvol en erg lekker eten. Lekkere buns met goede burgers. Vers gebakken knapperige frietjes. Jammer alleen dat de bezorging lang op zich liet wachten, ondanks het feit dat we uren daarvoor online besteld hadden en we in een hotel vlakbij de vestiging in Noord verbleven.

Reactie van Cannibale Royale

Hi Oostveen, Bedankt voor je beoordeling. Nogmaals onze excuses dat jullie langer hebben moeten wachten op de bestelling. Fijn dat het jullie allemaal goed heeft mogen smaken! We hopen je snel weer bij ons te zien. Un Bisou de Cannibale

Suzan
27 april 2021

mooie plaatjes op de website maar 19 euro voor een handje vol spareribs gepropt in zilverfolie en koude patat en de halve kip idem dito. Nooit meer, teleurstellend.

Reactie van Cannibale Royale

Hi Suzan, Bedankt dat je de tijd hebt genomen je feedback te geven. Jammer dat je geen goede ervaring hebt gehad. We hebben zojuist je recensie meegenomen in de managers vergadering en kunnen je verzekeren dat je volgende ervaring een fantastische wordt. Excuses.

Cellie
26 april 2021

Erg lekker en veel. We hebben genoten met ze vieren van jullie eten. mac and cheese is top

Reactie van Cannibale Royale

Hi Cellie, bedankt voor de 5-sterren! Fijn dat het jullie goed heeft mogen smaken. Hopelijk tot snel bij ons. Un Bisou de Cannibale

Sunniva
26 april 2021

Het eten was heerlijk. Ze waren onze bijgerechten vergeten maar na een telefoontje werden deze alsnog bezorgd inclusief toetje om het goed te maken

Reactie van Cannibale Royale

Hi Sunniva, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Nogmaals onze excuses en fijn dat het jullie heeft mogen smaken. We hopen je gauw weer te mogen ontvangen bij ons. Un Bisou de Cannibale

Wilco
20 april 2021

Wat waren de hamburgers weer onwijs lekker!! Weer Royaal genoten en maakte de kannibaal in mij los.

Reactie van Cannibale Royale

Hi Wilco, dat was de bedoeling! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Un Bisou de Cannibale

Ton Kok
18 april 2021

Prima, eten, vriendelijke bediening (afhaal), goede prijs/kwaliteit verhouding 👍

Reactie van Cannibale Royale

Hi Ton, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling en leuke review! Hopelijk tot snel bij ons. Un Bisou de Cannibale

Levi Eggink
11 april 2021
Reactie van Cannibale Royale

Hi Levi, Bedankt voor je goede beoordeling. Hopelijk tot snel bij ons. Un Bisou de Cannibale

Mar
11 april 2021

Zoals altijd; heerlijk gegeten! Kunnen niet wachten tot jullie weer open mogen.

Reactie van Cannibale Royale

Hi Mar, wij kunnen ook niet wachten! Tot snel bij ons, Un bisou de Cannibale

Paul
10 april 2021
Reactie van Cannibale Royale

Hi Paul, Bedankt voor je 5- sterren! Tot snel, Un bisou de Cannibale

Fabian
10 april 2021

Ooooh jongens wat maken jullie lekker voedsel! De hamburger was heerlijk, goed belegd. De spare-ribs waren goddelijk, het vlees ging soepeltjes van het bot af. Helaas was de burger wel ietsjes afgekoeld toen het geleverd was. De spareribs waren goed verpakt en zodoende nog goed warm. De bezorging was iets te laat, maar ontzettend vriendelijk. Sowieso gaan wij in de toekomst weer bestellen!

Reactie van Cannibale Royale

Hi Fabian, Bedankt dat je ons 4 sterren hebt gegeven! Het is een waar compliment. Vervelend dat de burger iets te koud was. We nemen je feedback mee in onze managers meeting en kunnen je verzekeren dat je volgende burger lekker warm is! We hopen je gauw weer te mogen ontvangen bij ons. Un Bisou de Cannibale

Wilco
4 april 2021
Reactie van Cannibale Royale

Hi Wilco, Bedankt voor je beoordeling. Hopelijk tot snel bij ons. Un Bisou de Cannibale

Hans
4 april 2021

Het was erg lekker. Maar de burger mogen wel wat warmer. Wij hebben het in de auto opgegeten dus dan kon het net. Maar als je nog naar huis moet dan is het al kouder geworden.

Reactie van Cannibale Royale

Hi Hans, Bedankt voor je 5 sterren beoordeling en de tijd die je hebt genomen om je feedback te schrijven. Het is een waar compliment! We zullen je feedback meenemen in onze eerst volgende vergadering. Tot snel bij ons, Un Bisou de Cannibale

Juliette
4 april 2021

De ribs waren goed. Beide biefstukken waren koud en beide meer rare dan medium... jammer dat er ook niet wat jus bij zat.

Reactie van Cannibale Royale

Hi Juliette, bedankt voor je review en top 5 ster beoordeling! Het is een waar compliment. We hebben jouw feedback over de steaks meegenomen in onze managers meeting. Bedankt en tot snel bij ons. Un Bisou de Cannibale

Kim
4 april 2021

Heerlijke spare ribs en burger! Helaas ging er wel iets mis. Ik had 2x sweet papatos besteld en kreeg er maar 1 en nog een keeer gewone french fries. Maar die waren gelukkig wel lekker

Reactie van Cannibale Royale

Hi Kim, bedankt voor je review en top 5 ster beoordeling! Onze excuses voor het mixen van de frietjes. Dat is niet de bedoeling geweest. Wel fijn om te horen dat de Spareribs, burger en frietjes je hebben mogen smaken! Tot snel bij ons, Un Bisou de Cannibale

Joni
31 maart 2021

Eten was perfect zoals altijd. Alleen een extra bestelde side dish was niet meegeleverd.

JK
30 maart 2021

Fries were a bit too salty but still great and I forgot to order dessert :(

Nick
28 maart 2021

Top kwaliteit goed op tijd . Zeker voor herhalingvatbaar . hopelijk dat ik jullie van de zomer weer een x zie op een terras met een loki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Duarte
28 maart 2021

Perfect

Dorien
27 maart 2021

Hadden bijna elk gerecht van de kaart besteld en alles was even heerlijk, zelfs ook op zaterdagavond binnen de verwachte tijd warm bezorgd, aanrader!

Wilco
25 maart 2021

Vanavond genoten van een heerlijke hamburgert .

Me Myself
20 maart 2021

Matigheid troef. Jammer, ik smachtte naar een echte burger. Maar waar een sappige burger werd geadverteerd, was dit een droge homp vlees, met onrijpe tomaten en nietszeggend broodje.

Jasper kop
16 maart 2021

Helemaal top en de vergeten frieten van de vorige keer volledig goed gemaakt.

Rogier
14 maart 2021

Erg droge spareribs. Niet voor herhaling helaas

Nancy Willemsen
12 maart 2021

Voor de 2e keer komt de bestelling gewoon veel te laat aan omdat de bezorgers niet kijken naar het adres. Onze straatnaam heet: Roseboom, niet anders, maar toch komen ze uit bij klazina Roseboom op de nieuwendammerdijk. Hier moet wel beter naar gekeken worden want de patatjes komen gewoon koud aan hierdoor en de ribs zijn ook minder warm

Suus
9 maart 2021

Precies op tijd bezorgd en heerlijk als altijd

Richard
7 maart 2021

De beste spare ribs ooit! Dank Cannibale en hopelijk weer spoedig live op bezoek!

Sam
6 maart 2021

Het eten had iets warmer gekund, maar het was heerlijk

Erica Kelly
5 maart 2021

Het eten was erg weinig en niet warm

Sanela
4 maart 2021

Het eten was net als altijd heerlijkkkkk! Dankjewel CannibaleRoyle! Tot snel weer!

Aimée van der Pijl
3 maart 2021

De vega burgers zijn geweldig!

elisabeth
3 maart 2021

Was druk, maar fijne sfeer. personeel was heel aardig, ik hoefde niet lang te wachten en het was erg lekker.

J.Kop
2 maart 2021

Was weer heerlijk, echter bij thuiskomst bleek de friet vergeten te zijn een klein min puntje verder top

Thimo Kroeze
27 februari 2021

Snel, warm en geniaal lekker! Dank voor de service🙌

Evelyne
27 februari 2021

Smaak was prima, lekker. Porties ook prima. Helaas werd alles koud afgeleverd.

eric
27 februari 2021

exact op tijd en de kwaliteit alsof je in het restaurant zit

Palpa
27 februari 2021

Het was weer geweldig

Kirsten
26 februari 2021
Jasper
26 februari 2021

Heerlijke spareribs gegeten, mals en smaakvol. Top.

Looijenga
26 februari 2021

De friet was vergeten!

Wendy
20 februari 2021

Alles was netjes verpakt, zag er prima uit. De smaak van alles was heerlijk! Helaas waren de burgers lauwwarm, wellicht de doosjes inpakken in aluminiumfolie? De spareribs waren vergeten, maar binnen no time stond een 2e bezorger voor de deur met de warme spareribs, die echt heerlijk waren. Het vlees viel van de botten! De gewone friet was heerlijk en warm, zoete aardappelfriet was lauw. De mac 'n cheese was heerlijk en goed warm! We gaan zeker nog een keer bestellen en dan ga ik er vanuit dat alles in 1 x wordt geleverd en alles lekker warm is! :)

Benno van Tilburg
20 februari 2021

Twee keer friet wel besteld en betaald maar niet bijgeleverd...

Grace
20 februari 2021

Vet lekker gegeten, prima porties en mooi/goed verpakt. enige verbeterpuntje: voorgestelde afhaaltijd was toch te vroeg, moesten nog 7 min wachten.

Tessa
15 februari 2021

De bezorging was 1,5 uur later dan gepland. Je kon het restaurant niet bereiken. De burger was koud, het burgerbroodje droog. De maïskolf was verkleurd. De patat was te zout, maar wel knapperig en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elitsa Yordanova
15 februari 2021

Gisteren, 14-02-2021 een bestelling geplaatst (om 8:00 s’ochtends). De Valentines aanbieden zagen er geweldig uit op de site, we zijn voor de roze burgers gegaan. Bestelling was bevestigd en zou worden bezorgd om 18:00. Telefonisch was de restaurant niet te bereiken en uiteindelijk nadat wij 45 min hebben gewacht, heb ik mijn man gestuurd om het (eventueel) op te halen. Hij belde mij vanuit het restaurant om 19:00, precies op dit moment heeft de bezorg jongen bij ons aangebeld. Een uur later, dan de oorspronkelijk aangegeven bezorgtijd. De bestelling was in twee papier tassen en de jongen - op de fiets. Alles (burgers, frietjes, maïs en spare ribs) was koud en moest opgewarmd worden. Er werden ipv 4 hamburgers er 3 bezorgd! Een bestelling van ruim 150 euro en dit is wat we daarvoor krijgen... Juist in deze moeilijke tijden moeten jullie beter georganiseerd zijn, extra service leveren en geen klanten willen verliezen. Erg spijtig dat onze avond hierdoor verpest was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zoë
15 februari 2021

Eten was lekker maar koud. Helaas kwam het eten 35 minuten later dan besteld. Als je Canibale probeerde te bellen werd er een antwoordapparaat afgespeeld dat het door drukte niet mogelijk was een medewerker te spreken en vervolgens werd de verbinding verbroken. Canibale dus op geen enkele manier kunnen bereiken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
14 februari 2021

Zoals gewoonlijk heerlijke ribs helaas niet de notities gelezen waardoor ik de verkeerde saus had. Ook jammer dat op de site 2 maïskolven staan en je er maar eentje krijgt

Nevermind
14 februari 2021
Lisa
13 februari 2021

Het eten was helaas niet meer warm. Het is met deze koude temperaturen natuurlijk extra lastig. Ik woon 1km van het restaurant af. Zal wel aan de besneeuwde wegen gelegen hebben. Toen ik hetzelfde gerecht ooit in het restaurant at was ik laaiend enthousiast.